Ercon Consultancy

Verandering eigenaar ERCON

Verandering eigenaar ERCON

De laatste jaren vind je in de contactlensleveranciers branche steeds meer overnames en fusies voornamelijk van en door buitenlandse bedrijven. Wij zijn dan ook zeer blij u te kunnen melden dat ERCON in de huidige hoedanigheid blijft bestaan met een nieuwe eigenaar. Erwin Jansen, een ERCON medewerker die zijn sporen binnen het bedrijf ruimschoots heeft verdiend en dus alle ins-en-outs van ERCON kent, heeft besloten het bedrijf als ondernemer te runnen. De overname heeft al zijn beslag gehad bij de notaris. Dat Erik Smidt, de oprichter van ERCON, nog bij het bedrijf verbonden blijft als adviseur, was voor hem wel één van de voorwaarden van de overname. Om van de jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland niet meer gebruik te maken zou natuurlijk erg jammer zijn. Erik heeft, door allerlei omstandigheden, aangegeven niet elke dag meer “aan te willen staan”. Hij is al enige tijd bezig als adviseur voor MKB bedrijven en wil daar wat meer tijd aan besteden. Eén van die bedrijven wordt nu ERCON die hij zal blijven bijstaan als adviseur op een breed gebied. Dat zal hem waarschijnlijk niet moeilijk vallen aangezien hij 26 jaar geleden het bedrijf heeft opgericht en het heeft gemaakt tot wat het nu is.

Erwin is sinds april 2013 in dienst bij ERCON en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als een belangrijke spil in de organisatie. Zijn kennis op het financiële en logistieke vlak is belangrijk gebleken voor de organisatie en inmiddels hebben de producten van ERCON ook geen geheimen meer voor hem. Daarnaast kennen de klanten van ERCON hem als iemand die altijd de klant voorop stelt maar dat is uiteraard niet zo vreemd als je met het ERCON DNA bent geïnjecteerd.

Dat de specialist voor De specialist met Erwin aan het roer de zelfde koers vaart is wel duidelijk. Het spreekt voor zich dat de samenwerking met u graag wordt voortgezet en waar mogelijk verbeterd, zoals u van ons gewend bent.

Delen